Станишев имал шанс, че ГЕРБ не е в парламента

„Не мога да разбера защо този смешник, кметът на София, по този начин продължава да напада премиера”

Ивелин Николов: „Не мога да разбера защо този смешник, кметът на София, по този начин продължава да напада премиера?”

Столичният кмет Бойко Борисов и Ивелин Николов от ръководството на БСП си размениха остри реплики в ефира на сутрешния блок на бТВ “Тази сутрин”.

„Не мога да разбера защо този смешник, кметът на София, по този начин продължава да напада премиера”, каза Николов по телефона. Малко преди това в интервю за бТВ Борисов нападна министър-председателя за споразумението “Южен поток” и за цялостната вътрешна политика на кабинета. „Би трябвало да намерите премиера, г-н Бареков, аз не мога да говоря с… този кой е?”, отговори кметът. Той обясни, че когато гост в студиото е член на неговата партия, той би могъл да разговаря с представител на БСП, докато би било редно Борисов да разговаря, само ако премиерът е на телефона.

Николов и Борисов не успяха да обсъдят икономическата програма на ГЕРБ. Социалистът продължи да напада кмета с думите, че е човек, който само ходи по телевизиите и се прави на такъв, който разбира от нещо. „Нека все пак да управлява София и като му дойде времето, тогава да се занимава с други неща. За времето, когато той е бил в МВР, няма разкрито нито едно източване на пари”, коментира Ивелин Николов. Борисов обаче му отговори, че по негово време е разкрито източването на “Булгартабак” и на Държавния резерв. Освен това имало и много заловени с белязани пари.

Всеки ден

Реклами

~ от bgdemoni в 8 декември 2008 г..

 
%d блогъра харесват това: