Паравоенна структура в басейна „Спартак” събира компромати за президента, политици и журналисти

Алексей Петров е сигурен, че може да "разбие" политическата кариера на Бойко Борисов когато пожелае.

Алексей Петров е сигурен, че може да унищожи политическата кариера на Бойко Борисов когато пожелае.

Частно МВР с богат архив се подвизава в плувния комплекс „Спартак” в столичния квартал „Лозенец”. Впечатлението за истинска паравоенна формация се засилва от впечатляващата охрана – жестока и въоръжена, която охранява частния обект, собственост на офицера от ДАНС и личен съветник на шефа на агенцията Петко Сертов – Алексей Петров.

Многобройните папки съдържат биографични данни и компроматни материали за журналисти, политици, включително за българския президент Георги Първанов. Сведения за семействата им, финансово състояние, връзки с хора и фирми, слабости и конфликти – всичко това е вкарано в частната картотека, която според осведомени, по някои показатели биела архива на тайните ни служби дори от времето на Държавна сигурност. Данните се осигурявали чрез незаконно подслушване и следене. Това не е случайно, тъй като шеф на нелегалната структура е не някой друг, а бившият полковник и заместник директор на Национална служба „Сигурност” Начев.

Начев и Петров обаче най-много се гордеели с папката за столичния кмет Бойко Борисов. Имаме пълни подробности за „унгарския” му период, когато е бил свързан с трафик на крадени коли и е бил в полезрението на унгарските служби, хвалел се Петров. Хвалели се също, че знаят за съпричастността му към ликвидирането на председателя на „Защита“ Цветан Цветанов, както и други неща. Петров заявявал напоследък, че в предизборната кампания може да съсипе Борисов с документите, които притежава. С подобни обещания той спечелил доверието на управляващата коалиция. Пред своя шеф Сертов той гарантирал тотално разобличаване на лидера на ГЕРБ, за който имал дори секскомпромати. Те засягали връзките на Борисов с известни жени, между които и няколко журналистки от големи медии. Не сме рекли, не сме го разбили. Но като му дойде времето, ще го ударим смъртоносно, заканвали се Петров и Начев.

Реклами

~ от bgdemoni в 8 декември 2008 г..

 
%d блогъра харесват това: