Той не бил мутра! А да не би да е шлангаджия? (продължение)

Докато беше главен секретар на МВР, Бойко Борисов ходеше облечен точно като мутра. А всъщност си беше пожарникар.

Докато беше главен секретар на МВР, Бойко Борисов ходеше облечен точно като мутра. А всъщност си беше пожарникар.

Всички знаят видимата част на биографията на Бойко Борисов. Невидимата е още по-интересна, но от нея още няма излязъл наяве автентичен поне един тираж.

Вярно е, че Бойко Борисов като овчарчето Калитко успя да стане главен секретар и за първи път в историята на МВР, благодарение на бащицата си Сакскобурготски, направи така, че вътрешното министерство нямаше нужда изобщо от вътрешен министър.

Борисов бе измислен от медиите, които той блестящо успя да “купи”. Може би не в буквалния смисъл на думата, но поне в онзи, който му осигуряваше по седем дописки плюс снимки на дневен брой.

Умните обаче няма как да отминат, че точно през времето на Бойко Борисов, признат от всички полицейски служби по света, България затъна в купища поръчкови убийства. Че даже се стигна дотам, да се появява информация, че някъде в тъмния ъгъл зад някои от тях седи сянката на център, управляван от българския Мачо.
Никой не попита бат Бойко за връзките му със Славчо Христов и как така за една нощ СИБанк стана семейна собственост.

Сега Борисов влезе в капана на Станишев.

Трябва да се отбележи, че поради първосигналността на Бойко, ударът на премиера беше добре режисиран. След като изрече, че няма да позволи ГЕРБ да мутризира държавата, напълно придвидимо бат Бойко скочи с двата крака във врящия тиган. Нъц, нъц, а ти пък си гей!, опита се да се хареса на простолюдието неформалният лидер на ГЕРБ, залагайки на уличната клюка. На дебилите може и да хареса подобен лаф, обаче дори и тези, които ненавиждат Станишев трудно приемат подобно олигофренско поведение на един политик, който утре аха-аха може и да стане премиер.

След като оцапа пейзажа, Борисов моментално хуква да замазва с пръсти. Недодялано и още по-гръмко. На бърза ръка се събраха група интелектуалци, които моментално сътвориха подписка, че са много обидени, че ги наричали мутри.

Интелектуалците на Бойко са: Лили Вучкова, Христина Белчева, Любомир Чаталов, Христо Мутафчиев, Иван Ласкин, Ивайло Крайчовски, Поля Станчева, Роберт Янакиев, Митко Щерев и др. Масово всенародно гербово движение. Лошо няма. Ама това ще изчисти ли мутряшкия образ на любимия им вожд?

Докато беше главен секретар на МВР, Бойко Борисов ходеше облечен точно като мутра. А всъщност си беше пожарникар. Ченгета се майтапеха зад гърба му, че дипломната му работа била на тема – разгъване на пожарникарски шланг в гориста местност и се кълняха, че това е точно така.

Днес Борисов отново опъва шланга, с който би трябвало да изгаси първо и основно собствените си пожари. Защото само напомпаният му медиен пиар-образ няма да стигне за да се справи със ситуацията.

Веселина Томова

www.afera.bg

Advertisements

~ от bgdemoni на 30 ноември 2008 г..

 
%d bloggers like this: