Стефан Гамизов: Мафията има къртица в ДАНС, чакат ни политически убийства!

Гамизов - Фигура от висшето ръководство на ДАНС е къртица на мафията

Гамизов - Фигура от висшето ръководство на ДАНС е къртица на мафията

В момента политическият живот в България е разделен на две части – от едната страна са премиерът Сергей Станишев и десните политически сили, а от другата страна – президентът Георги Първанов, столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов и партията на Волен Сидеров “Атака”, твърди експертът.

‘България може да осъмне през пролетта на следващата година преди редовните избори с политически убийства и кървави избори’, каза в предаването “Тази сутрин” на бТВ икономическият експерт Стефан Гамизов. Гамизов подчерта, че всички онези, през които минават мръсните пари неистово са притеснени от натиска отвън у нас да има операция “Чисти ръце”. Експертът анализира, че самият премиер е поставен на непрекъснат заговор вътре в партията си и отвън, и нищо чудно той да стане скоро истинска мишена за мафията.

Фигура от висшето ръководство на ДАНС е къртица на мафията, хвърли бомбата Гамизов, но отказа да назове конкретно име. Според експерта, това обаче не е шефа на ДАНС Петко Сертов. Неговите заместници са бившият директор на Национална служба “Сигурност” Иван Драшков и ексшефът на военното контраразузнаване Николай Николов.

Гамизов бе категоричен и, че Бойко Борисов ако бъде убит, то няма да е по-политически причини, а ще е свързано с миналото му като охранител. Експертът уточни, че Борисов не е от хората, които могат да бъдат причислени към каузата за извършване на оздравителни процеси в българското общество.

Afera.bg
http://www.rodnoto.com/

~ от bgdemoni на 30 ноември 2008 г..

 
%d bloggers like this: