Станишев: Борисов да си овладее нервите

Станишев кани Бойко на дебат, но той се дърпа, предпочита да се дърлят по медиите

Станишев кани Бойко на дебат, но той се дърпа, предпочита да се дърлят в медиите

Бойко Борисов иска за пореден път да струпа всички свои нерешени проблеми, които не е решил за три години, на главата на правителството. Така премиерът Сергей Станишев коментира диалога, който се води между него и столичния кмет за предстоящ дебат между двамата, предаде репортер на Агенция БЛИЦ.
Като гледам изявленията на софийския кмет – пак нещо не е разбрал. Аз го поканих на дискусия за бъдещето на страната – за икономическите виждания, за програмите на различните партии, тъй като той и ГЕРБ имат претенцията да са алтернатива, да са водеща опозиционна сила, би било добре да се чуят възгледите за икономическата политика, финансовата политика, за данъчната политика, и за научната политика, а не да се приказват приказки, заяви пред журналисти премиерът Сергей Станишев.

Той подчерта, че не е поканил столичния кмет на дебат за проблемите на София. Премиерът препоръча на градоначалника малко да си овладее нервите, защото изпускането на нервите не говори добре нито за човек-управленец, нито за политик.
Премиерът Сергей Станишев потвърди готовността си за дебат с Бойко Борисов и изрази готовност да определи до един месец дата за това.

БЛИЦ

~ от bgdemoni на 30 ноември 2008 г..

 
%d bloggers like this: