Борисов пак се кълне. Кой ли му вярва?

Вече никой не вярва на клетвите на Борисов, че няма да се коалира с БСП.

Вече никой не вярва на клетвите на Борисов, че няма да се коалира с БСП.

Обсъжданият през последната седмица вариант за следизборна коалиция между ГЕРБ и БСП е манипулация на социалистическата партия, отново скочи неформалният лидер на ГЕРБ. Месията на българския народ отрече да се водят преговори с БСП.

Неформалният лидер на ГЕРБ отрече каквато и да е възможност да се водят преговори със социалистическата партия, която прокарвала различни тези, с които се опитвала да задържи част от избирателите си, недоволни от коалицията с ДПС и навлизането на олигарси в партията.

Борисов отново реши да обещае, че с БСП никога няма да управлява.Преди време той сложи своя подпис в студиото на Коритаров, че ГЕРБ няма да се коалира и с ДПС.

Любопитно е с кого обаче ще управлява Бойко Борисов след като тези дни стана ясно, че доверието в ГЕРБ се е срутило само за месец с 9 процента и за всеки трезв анализатор е ясно, че след парламентарните избори България отново ще бъде управлявана от коалиция. Борисов очевидно е решил максимално да мобилизара феновете си, заглавичвайки ги, че няма да се коалира с никого. Абосолютно мнозинство на изборите обаче не му се очертава и предстои да видим как ще се измъкне от сегашните си клетви.

Афера.бг

Advertisements

~ от bgdemoni на 30 ноември 2008 г..

 
%d bloggers like this: