Бойко Борисов: Идва страхотна криза, а управляващите ще ни оставят опоскана държава

Борисов - Негодниците ни готвят празна хазна

Борисов - Негодниците ни готвят празна хазна

Идва страхотна криза, а управляващата коалиция ще ни остави като наследство догодина една опоскана държава, заяви тази вечер в Пловдив неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. „Такъв дебелоок човек като премиера Станишев не съм виждал“, добави още Борисов по повод решението на правителството за увеличение на пенсиите не от 1 януари 2009 г., а през април или юни. Причината за това според него са предстоящите парламентарни избори.

„Това ни готвят тези негодници – празна хазна“, каза още Бойко Борисов. Той се закани, че след като ГЕРБ вземе властта, ще има възмездие за крадците и айдуците, за което ще бъдат впрегнати да работят и прокуратурата, и полицията.

Бойко Борисов заедно с лидера на партията Цветан Цветанов пристигна в Пловдив за среща с членове и сипмпатизанти на ГЕРБ, за да чуят мненията на хората за скандалния раздор между ГЕРБ и ВМРО. До 17 септември двете партии управляваха заедно Пловдив.

На тази дата от поста председател на ОбС на Пловдив беше свален Йордан Кюмюрджиев, а на мястото на ГЕРБ във властта влезе БСП. Скоро след това Кюмюрджиев се отказа да бъде и общински съветник в местния парламент, подаде оставката си и като лидер на градската организация на ГЕРБ.

Елена Емануилова,
В-к Дневник

~ от bgdemoni на 30 ноември 2008 г..

 
%d bloggers like this: