Премиерът не дава ГЕРБ да мутризира обществото, кметът гони гейовете от властта

Станишев за Борисов - митовете си отиват

Станишев за Борисов - митовете си отиват

Лидерите на БСП и ГЕРБ Сергей Станишев и Бойко Борисов влязоха в поредния задочен словесен дуел.
Станишев за Борисов – Митовете си отиватДо този момент двамата не са се договорили за публичен дебат, макар че вече повече от месец си разменят покани за него в медийното пространство.
Не се страхуваме от ГЕРБ и от Бойко Борисов и няма да допуснем страната ни да бъде управлявана от партия, която ще мутризира целия обществен живот, заяви премиерът. „Всички балони стихват. Митовете си отиват”, коментира Станишев. „
Аз бих му отвърнал в същия стил, че бих направил всичко възможно хората с хомосексуални нагласи да бъдат извън управлението на страната, защото това се отразява на психиката на народа и на взимането на важни решения”, отвърна Борисов.

Според него друг важен въпрос за соцпартията е какво тя може да даде на страната. Поради тази причина предстоящият конгрес на партията ще бъде не само отчет за изминалия период от време, но и възможност за определяне на приоритетите за следващите четири години. Трябва да се провежда реална и истинска политика, а не политиканстване и непрестанни скандали, каза Станишев.

Според ексвътрешния министър Румен Петков, догодина българският избирател ще трябва да прави избор в две посоки – да се довери на познатата партия – БСП, или да избере популисткото и непредсказуемото – ГЕРБ. Процесите в ГЕРБ показват, че генезисът на партията има в основата си корупционни практики, което се доказва от отстранените за корупция заместник кметове и председател на общински съвет, отбеляза Румен Петков.
www.vsekiden.com

Advertisements

~ от bgdemoni на 27 ноември 2008 г..

 
%d bloggers like this: